OPTIMISTIČNI KRANJČAR

Niko: 'Spursi' će biti jači kad ćemo igrati Luka i ja

17.12.2009 u 11:29

Bionic
Reading

Niko Kranjčar u ovom je trenutku prvo ime Tottenhama. Iako je u posljednjem kolu postigao dva pogotka, Niko tvrdi da će 'spursi' biti još jači kad se vrati Luka Modrić

U raznim engleskim medijima s naslovnica se smiješi hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar. Razlog? Niko je u posljednjem kolu postigao dva gola, a igra u briljantnoj formi. Ipak, mnogi se tamošnji mediji pitaju kako će Niko Kranjčar igrati kad se u momčad Tottenhama vrati Luka Modrić.

Kad se Modrić vrati u formu trener 'spursa' Harry Redknapp imat će slatke brige – kako uigrati hrvatski dvojac. Niko Kranjčar tvrdi da su on i Luka već igrali zajedno u reprezentaciji.

'Igrali smo zajedno u reprezentaciji i vjerujem da možemo igrati i u Tottenhamu. U hrvatskoj reprezentaciji Luka igra u sredini terena, a ja na lijevoj strani. Kroz naše karijere smo pokazali kako možemo igrati zajedno te vjerujem da će klub imati koristi kad ćemo biti u momčadi te da ćemo biti jači i bolji. U ovom trenutku jedino želim da se Luka što brže vrati u formu jer je on briljantan igrač', prenosi The Sun riječi Nike Kranjčara.