PJESMA I DIM NA TRENINGU

Navijači dinamovcima: Igrajte kao ratnici

16.12.2009 u 15:00

Bionic
Reading

Posljednji Dinamov trening prije utakmice s Temišvarom prošao je u boljoj atmosferi nego neke službene utakmice. BBB-ovci, koji u četvrtak neće moći do Maksimira, pružili su podršku igračima i artikulirali svoja očekivanja

Petnaestak minuta prije treninga počela se ispunjavati tribina na pomoćnom maksimirskom terenu, a u trenutku kada su na vježbanje izašli igrači bilo je oko tisuću najvatrenijih dinamovaca. Do početka treninga vrijeme su kratili grudanjem redara i novinara, a onda je počelo.

Igrače je dočekao pljesak i skandiranje 'hoćemo pobjedu', uz dim brojnih upaljenih baklji. Treningu su prisustvovala dva Uefina službenika, no ovu pirotehniku valjda neće brojati. Pjesma je trajala nekih pola sata, a nakon uvodnih vježbi navijači su pozvali igrače da dođu ispod tribine.

Ispred njih je stao navijački predstavnik i rekao: 'U četvrtak će i sjever i istok i zapad biti prazni, ali mi smo uz vas. Na vama je da pružite sve od sebe i ako treba pasti, da poginete kao ratnici. Igrajte prvenstveno za Dinamovu slavu, zatim za navijačku radost, a tek onda za same sebe. Sretno.'

Igrači su zapljeskali i zahvalili na podršci te nastavili trenirati. Dvoboj počinje u četvrtak u 19 sati, a navijači će utakmicu pratiti na  video zidu na popularnom zagrebačkom Dolcu. Ako rasplet bude pozitivan, slavit će se dugo u noć.