KARDEC U LISABONU

Nesuđeno pojačanje Hajduka završilo u Benfici

14.12.2009 u 18:55

Bionic
Reading

Prošlog ljeta ime mladog brazilskog reprezentativca Alana Kardeca se spominjalo u kontekstu Hajdukovih pojačanja. Na kraju Brazilac nije došao u Split, nego je šest mjeseci kasnije pojačao lisabonsku Benficu

Nekoliko portugalskih medija objavilo je vijest da lisabonska Benfica za 4,4 milijuna eura iz Vasco da Game dovodi 20-godišnjeg brazilskog reprezentativca Alana Kardeca.

Kardec je na nedavnom Svjetskom prvenstvu U-20 briljirao te je na sebe skrenuo pažnju mnogih klubova, među kojima je i Benfica. Iako još ništa nije potvrđeno, izvori tvrde da je lisabonski klub sve riješio oko njegovog dolaska.

'Sretan sam što se za mene interesira tako velik klub kao što je Benfica. Za svakog brazilskog nogometaša igranje u Europi, u ovom slučaju u Benfici, predstavlja ostvarenje sna', kazao je Kardec za list A Bola.

Priča o dolasku mlade brazilske zvijezde u Benficu ne bi bila toliko zanimljiva da se ne radi o igraču koji je prošlog ljeta bio na meti splitskog Hajduka. Puno se pisalo da je Kardec na korak do Poljuda, no na kraju je to ispala pusta priča.