TUŽNO U MAKSIMIRU

Iznenada u 57. godini preminula legenda Dinama Zvjezdan Cvetković

27.02.2017 u 10:31

Bionic
Reading

Legendarni Dinamov nogometaš Zvjezdan Cvetković, jedan od najboljih obrambenih igrača u povijesti kluba, iznenada je u ponedjeljak oko osam sati ujutro preminuo u 57. godini života

Kako doznajemo, tijekom ponedjeljka ujutro obavljen je očevid policije i mrtvozornika ispred zagrebačkog doma nekadašnjeg nogometaša Zvjezdana Cvetkovića na zagrebačkom Bukovcu (pronađen je mrtav u svojoj garaži u ulici Kostanjevec). Nešto kasnije iz 24sata objavili su kako su 'doznali iz policije kako je riječ o prirodnoj smrti.'

Ova tužna vijest se brzo proširila među navijačima Dinama i ljubiteljima nogometa, a potvrda je ubrzo stigla i iz njegovog kluba GNK Dinamo u kojem je odigrao najbolje utakmice, a jedno vrijeme bio je i trener prve momčadi.

'U dubokoj boli javljamo da je u ponedjeljak rano ujutro preminuo legendarni Dinamov nogometaš Zvezdan Cvetković, jedan od ponajboljih igrača iz nezaboravne generacije koja je 1982. godine osvojila naslov prvaka Jugoslavije', piše na web stranicama kluba.

Zvjezdan Cvetković rođen je u Karlovcu 18. travnja 1960. gdje je i započeo karijeru. Igračku afirmaciju stekao je u zagrebačkom Dinamu gdje je igrao zajedno uz brata Boru.

Zvjezdan je nakon toga igračku karijeru nastavio u Njemačkoj, u Waldhofu iz Mannheima, ali je već 1990. zbog teške ozljede glave u 31. godini otišao u igračku mirovinu.

Radio je jedno vrijeme kao sportski direktor Dinama, a kratko je bio prisiljen okušati se i kao trener prve momčad.

Autor: YouTube