OTKRIVEN MARCELOV GRIJEH

'Taman kad pomislim da se sve smirilo, Brozović ode u disko!'

24.02.2017 u 13:39

Bionic
Reading

Frank de Boer požalio se engleskom Daily Mailu na probleme koje je imao dok je tri mjeseca vodio milanski Inter. Jedan od njih bio je i Marcelo Brozović kojeg otkriva da je kaznio zbog neodobrenog odlaska u diskoteku...

Podsjetimo, nizozemski strateg preuzeo je klub iz Milana tijekom prošlog ljeta, ali nije se u njemu dugo zadržao. Rezultati su mu bili loši i u Seriji A i u Europskoj ligi, a imao je mnogo problema s disciplinom nogometaša.

Našeg Marcela Brozovića čak mjesec dana držao je izvan sastava, a dosad se spominjala samo 'povreda discipline'. U nedavnom intervjuu za Daily Mail bivši trener Intera konačno je otkrio o čemu se zapravo radilo.

'Morao sam se nositi s toliko stvari nevezanih uz nogometa i to mi je uzimalo energiju. Svaki put kad bih pomislio da smo ostvarili dobar rezultat i sve će se smiriti, izađe u javnost Icardijeva sporna knjiga ili Marcelo Brozović izađe u diskoteku pa ga moram kazniti. Bio sam tamo samo tri mjeseca, ali trajalo je kao godinu dana,' priznao je Frank de Boer.

Nakon šest godina na klupi Ajaxa De Boer je doživio veliki neuspjeh na klupi Intera, a njegov nasljednik Stefano Pioli uspio je probuditi ekipu i uvesti ju u borbu za pozicije koje vode u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Frank se nada angažmanu u Premiershipu sljedeće sezone, gdje se njegov sunarodnjak i bivši kolega iz reprezentacije Ronald Koeman već dokazao i stekao veliki ugled...