KUPOVINA U KNEŽEVINI

Real pod svaku cijenu želi novog Thierryja Henryja

24.02.2017 u 11:48

Bionic
Reading

Iako je zimski prijelazni rok tek završio, inozemnni mediji već se bave špekulacijama tko će koga kupovati u sljedećem prijelaznom roku. A uvijek se dobro prodaju tekstovi o željama najvećih klubova, između ostalih i madridskog Reala

A s obzirom na to da je Real trenutno u 'laganoj krizi', jer poražen je u Valenciji, jasno je da 'kraljevima' odmah treba 'svježe krvi'.

I gdje će je naći, nego među igračima koji su hit ove sezone. A to su svakako igrači Monaca, koji em što vode u francuskom prvenstvu, em što su odigrali sjajnu predstavu na Etihadu protiv Manchester Cityja.

A riječ je o mladićima - 22-godišnjem veznjaku, Portugalcu Bernardu Silvi i 18-godišnjem Francuzu, Kylianu Mbappeu, koji stasom i načinom kako zabija podsjeća - na Thierryja Henryja.

Mbappe je i najmlađi nogometaš u povijesti Monaca koji je postigao gol u službenim utakmicama, a član je prve momčadi kneževskog kluba postao već sa 16 godina.

Tako bismo ovaj sjajni dvojac od ljeta mogli gledati u dresu Real Madrida, za što bi klub sa Santiago Bernabeua morao izdvojiti veliki novac.

Navodno su i engleski klubovi stali u red za ovaj dvojac, no Real je zasad najveći favorit. Tako barem pišu francuski mediji.