UKRAJINA NA MAKSIMIRU

Davor Šuker i čelni ljudi HNS-a odlučili; cijene ulaznica mnoge će iznenaditi!

22.02.2017 u 15:16

Bionic
Reading

Na sjednici Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza određene su cijene ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo 2018. između Hrvatske i Ukrajine koja se u petak 24. ožujka (20:45) igra na stadionu Maksimir. Nema sumnje kako će nove cijene oduševiti najvjernije navijače

Iz HNS-a su tako izvijestili kako je na sjednici Izvršnog odbora, pod vodstvom predsjednika Davora Šukera, odlučeno kako će najvjernijim navijačima omogućiti popust u iznosu od 50 posto za svaku ulaznicu kupljenu u pretprodaji putem interneta odnosno na blagajnama stadiona Maksimir, zaključno s nedjeljom 19. ožujka 2017. godine.

Takva odluka je logična ako se spomene kako je zbog poznatog incidenta s iscrtavanjem svastike na poljudskom travnjaku u Splitu Hrvatski nogometni savez između ostalog kažnjen s dvije utakmice bez gledatelja. Podsjetimo, posljednju kvalifikacijsku utakmicu Hrvatska je odigrala sredinom studenoga prošle godine na praznom maksimirskom stadionu, a usprkos tome što je tada pobijedila Island 2:0 očito u HNS-u sada žele dovući što više gledatelja u možda ključnoj utakmici. Nakon te utakmice protiv Islanda u tužnoj atmosferi svi naši igrači bili su složni u izjavi: Ne ponovilo se više nikad!

Tako su cijene ulaznica u pretprodaji zaista povoljne i nema sumnje kako će, nakon dugo vremena, reprezentativci imati glasnu podršku s tribina. Primjerice za tribinu Sjever-gore ulaznica u pretprodaji košta samo 30 kuna. Iz HNS-a napominju kako će za svaku kupljenu ulaznicu biti potrebno dati osobne podatke, a jedan kupac moći će kupiti najviše šest ulaznica. Prodaja ulaznica u pretprodaji počet će 2. ožujka i trajati do 19. ožujka. Blagajne na stadionu Maksimir radit će u tom periodu svakoga dana osim nedjeljom od 10 do 19 sati, a istodobno će biti moguće kupiti ulaznice u pretprodaji putem interneta.

Tribina / cijena ulaznice / cijena ulaznice u pretprodaji

Tribina Sjever-dolje / 80 kuna / 40 kuna u pretprodaji

Tribina Sjever-gore / 60 kuna / 30 kuna u pretprodaji

Tribina Istok / 140 kuna / 70 kuna u pretprodaji

Tribina Zapad dolje / 240 kuna / 120 kuna u pretprodaji

Tribina Zapad VIP sredina / 300 kuna / 150 kuna u pretprodaji

*više informacija OVDJE

Dodajmo još kako je Tribina Jug namijenjena je gostujućim navijačima, a cijena ulaznice iznosit će 70 kuna.