IVAN ODAHNUO

Rakitić konačno dobio od Barce ono što je toliko priželjkivao!

22.02.2017 u 11:38

Bionic
Reading

Dnevnik Sport na temelju svojih izvora iz nogometnog kluba Barcelone ove srijede tvrdi da je postignut dogovor s Ivanom Rakitićem oko produženja ugovora, a novi će trajati do 2021. godine...

Naš 28-godišnji veznjak stigao je prije tri godine na Camp Nouu i dosad je osvojio dvije Primere, dva Kupa kralja te jednu Ligu prvaka zajedno s Messijem, Neymarom, Suarezom i ostatkom ove sjajne generacije nogometaša.

Iako posljednjih mjeseci više ne igra tako važnu ulogu kod trenera Luisa Enriquea kao prethodnih sezona, Ivan Rakitić i dalje je iznimno cijenjen u Barceloni, a njegova je želja također što duže ostati u klubu s kojim je osvojio sve što se može osvojiti.

Dosta se ipak pisalo o njegovom odlasku u Juventusu ili neki drugi veliki klub sljedećeg ljeta, no od toga čini se neće biti ništa. Naime, katalonski dnevnik Sport na temelju svojih izvora iz Barcelone objavio je ove srijede kako je postignut dogovor oko produženja ugovora našem reprezentativcu, a novi će trajati do 2021. godine.

Rakitić bi tako trebao ostati u Kataloniji još četiri sezone, što bi značilo da bi imao 33 godine po isteku ugovora. Također će mu plaća biti veća od 6.5 milijuna eura koliko trenutno zarađuje i moći će se u miru posvetiti završnici sezone te pripremi za sljedeću.

Službena potvrda produženja ugovora tek se očekuje, a trebala bi se dogoditi prije reprezentativne stanke potkraj ožujka...