VELIKO IZNENAĐENJE

Pljuska kakvoj se talentirani hrvatski trener nije nadao!

19.02.2017 u 17:59

Bionic
Reading

Nogometaši Napolija slavili su s 3-1 na gostovanju kod Chieva, dok je Genoa našeg trenera Ivana Jurića doživjela težak 5-0 poraz kod posljednjeplasirane Pescare kojoj je ovo tek druga pobjeda u ovoj sezoni.

Napoli su do pobjede u Veroni doveli Insigne (31), Hamšik (38) i Zielinski (58), a jedini strijelac za Chievo bio je Meggiorini (72). Hrvatski nogometaši Marko Rog i Ivan Strinić ostali su na klupi za pričuve.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Inter je s minimalnih 1-0 pobijedio na gostovanju u Bologni. Strijelac pobjedničkog pogotka bio je Brazilac Gabriel u 81. minuti, šest minuta nakon što je ušao u igru. Nakon odrađene kazne u početnu postavu Intera vratio se Ivan Perišić i odigrao cijelu utakmicu. Svih 90 minuta za Bolognu je odigrao 22-godišnji hrvatski napadač Bruno Petković.

Udinese je u srazu sa Sassuolom na svom travnjaku doživio i 12. poraz ukupno u ovoj sezoni, iako je Fofana već u 7. minuti doveo domaću momčad u vodstvo. No, Sassuolo je s dva pogotka Defrela u 70. i 79. minuti došao do preokreta i tri boda koja su ga gurnula ispred momčadi iz Udina. Stipe Perica je igrao za Udinese od 60. minute, a Andrija Balić ostao je na klupi.

Juriću koji je bio hit prvenstva tijekom jesenskog dijela sezone nakon užasnih 5-0 u Pescari sada prijeti čak i otkaz.


Sampdoria nije uspjela na domaćem terenu svladati Cagliari. Gosti su poveli u 6. minuti preko Isle, a u 22. je Quagliarella postavio konačnih 1-1.

Juventus je vodeći sa 63 boda, Napoli je drugi sa 54, a Roma treća sa 53, ali uz utakmicu manje. Inter i Atalanta su sa 48 bodova na četvrtom i petom mjestu. Na začelju, gotovo bez mogućnosti da izbjegnu selidbu u Serie B, su Palermo (14), Crotone (13) i Pescara (12).