ZATO SJEDI NA KLUPI

Marko Pjaca pod kritikama: Trener Juvea otkrio što mu smeta!

16.02.2017 u 14:28

Bionic
Reading

Massimiliano Allegri smatra kako Marko Pjaca mora još mnogo napredovati kako bi mogao biti dio udarne postave Juventusa te priznaje da on njega traži veću požrtvovnost i timsku igru...

Podsjetimo, 21-godišnji hrvatski krilni napadač doveden je kao veliko pojačanje u Juventus ovog ljeta iz Dinama, no što zbog ozljeda, što zbog jake konkurencije u ofenzivi torinskog kluba nije igrao mnogo tijekom sezone.

Kada je nedavno protiv Crotonea po prvi put startao od prve minute, činilo se da dolaze bolji dani za Pjacu, no trener Juventusa koji ga je oduvijek samo hvalio sada otvoreno priznaje da smatra kako Marko još uvijek nije na nivou potrebnom za igranje važne uloge u velikom klubu poput 'Stare dame'.

'Pjaca mora shvatiti da mora napredovati, jer u nogometu brzina i tehnika nisu sve. Traži se i požrtvovnost te podređenost ekipi. Marko mora shvatiti da je potreban pravi mentalni pristup ako želi biti veliki nogometaš ,' mišljenje je Massimiliana Allegrija za kojeg hrvatski talent i dalje ostaje tek rezervna opcija.

Dobra vijest za Pjacu je to što je još uvijek vrlo mlad, a okružen je vrhunskim igračima od kojih može mnogo naučiti, a i Allegri je jedan od najboljih trenera na svijetu. Ako će prihvatiti savjet i raditi na sebi, budućnost mu ne može biti nego blistava...