NE JEDAN OD, NEGO...

Legendarni kapetan je jasan; ovako nitko nije govorio o Modriću

07.02.2017 u 13:24

Bionic
Reading

Darijo Srna dao je intervju za španjolski sportski dnevnik Marca u kojem je govorio o nesuđenom transferu u Barcelonu te hrvatskim reprezentativcima koji igraju u Primeri

Srna se i ovaj prijelazni rok dovodio u vezu s Barcelonom, ali ta priča je opet završila na isti način.

'Neću govoriti o tome. Šahtar je moj klub, moja ljubav i moj život', bio je kratak bivši hrvatski kapetan.

U razgovoru s novinarom najzanimljivije bilo je ono što je govorio o hrvatskim zvijezdama u Španjolskoj. Najveće pohvale je dobio Luka Modrić.

'Luka Modrić mi je više od prijatelja. On je najbolji veznjak na svijetu u ovom trenutku. Ne jedan od najboljih, nego najbolji', jasan je bio Srna. 'Igra najbolji nogomet u karijeri. Raste iz godine u godinu i mislim da je sada na vrhuncu. Real Madrid je sjajan, igraju odličan nogomet, ali bez Modrića bi bio u problemima', rekao je Srna te se dotaknuo drugog hrvatskog veznjaka u 'kraljevskom klubu' Matea Kovačića.

Luka Modrić

'Siguran sam da može naslijediti Luku jer je nevjerojatno talentiran. Obožavam ga. Iako je u svojoj igri jako napredovao, Kovačić vam još nije pokazao sve što može. No uskoro će i to doći. Jedino što mu treba jest vrijeme. U samo tri godine iz Dinama je preko Intera došao do Reala. Pa on je brži s loptom u nogama, nego bez nje.'

Par riječi o Ivanu Rakitiću koji je u Barceloni.

'Rakitić je mnogo puta dokazao svoju kvalitetu. Zabio je gol u finalu Lige prvaka. Vjerujem u Rakitića, naporno radi i vratit će se tamo gdje mu je mjesto', završio je Srna.