NEPRAVDA U DERBIJU?

Nervoznom Perišiću prijeti dodatna kazna, u Interu kipe od bijesa!

06.02.2017 u 09:18

Bionic
Reading

Ivan Perišić zaradio je crveni karton u završnici derbija Juventusa i Intera ove nedjelje zbog vrijeđanja suca i prijete mu dvije do tri utakmice suspenzije, dok trener Stefano Pioli vidi pristranost arbitara kao glavni uzrok poraza...

Naš 28-godišnji krilni napadač nije tijekom karijere bio poznat po crvenim kartonima, no ove sezone skupio je već dva. Prvi nepotrebni dogodio se u završnici kvalifikacijske utakmice Hrvatske i Islanda u studenom, a sada je u sudačkoj nadoknadi ponovo pocrvenio, ovaj put u derbiju Juventusa i Intera.

Perišić je zaradio crveni karton zbog prigovora sucu Rizzoliju, a očito je da riječi kojima je počastio arbitra nisu bile pretjerano pristojne. Sada mu prijete dvije do tri utakmice suspenzije, kao i Icardiju koji je kasnije bacio loptu na arbitra.

Juventus je pobijedio zahvaljujući odličnom golu Cuadrada, a u Interu smatraju da ih je suđenje koštalo povoljnijeg rezultata.

'Naljutilo me što je u dva navrata Juventus ostao nekažnjen za prekršaje u kaznenom prostoru. To mi se ne sviđa. Takve stvari rade razliku u ovakvim utakmicama,' bijesno je zaključio trener Stefano Pioli.

Inter je porazom pao na peto mjesto ljestvice, dok je Juventus učvrstio svoje vodstvo ispred Napolija i Rome.