PREGOVORI TRAJU

Preokret na pomolu: Halilović ipak odlazi kod Livaje?

24.01.2017 u 13:22

Bionic
Reading

Španjolska La Provincia tvrdi da Las Palmas pregovara s HSV-om oko posudbe Alena Halilovića ove zime s mogućnošću otkupa ugovora na kraju sezone...

Naš 20-godišnji veznjak nije se snašao u Bundesligi i nakon samo šest mjeseci jasno je da odlazi iz Njemačke. Već tjednima traju pregovori oko nove Alenove igračke destinacije, a spominjali su se većinom klubovi iz Primere poput Villarreala, Betisa, Espanyola, Sportinga i Valencije.

Sportski direktor HSV-a Jens Todt nedavno je potvrdio da se vode pregovori s jednim španjolskim klubom, ali da se ne radi o Valenciji koju su mnogi favorizirali u borbi za Halilovića.

Prema posljednjim informacijama, to je Las Palmas, novi prvoligaš za koji nastupa naš Marko Livaja i ove sezone se istaknuo nizom dobrih rezultata te drži 11. mjesto u Primeri.

Dnevnik La Provincia tvrdi da Las Palmas želi mladog veznjaka dovesti na posudbu ove zime, s mogućnošću otkupa ugovora na kraju sezone, ako se pokaže kao pravo pojačanje. HSV je za njega platio pet milijuna eura pa se očekuje da bi i španjolski prvoligaš morao platiti sličnu sumu ako Halilovića želi trajno vezati...