REAL SOCIEDAD OPLJAČKAN

Hoće li nakon ove snimke Rakitić promijeniti mišljenje?

20.01.2017 u 12:17

Bionic
Reading

U prvoj utakmici četvrtfinala španjolskog nogometnog Kupa Kralja Barcelona je u San Sebastianu pobijedila Real Sociedad 1:0 upisavši prvu pobjedu na stadionu Anoeta nakon skoro 10 godina

Barcelona je posljednji put slavila na Anoeti u svibnju 2007. Od tada je na osam gostovanja doživjela pet poraza uz tri neodlučena ishoda. Sve do ovog ogleda.

'Kuću terora', kako su Katalonci prozvali stadion Anoeta, srušio je Neymar golom iz jedanaesterca u 21. minuti. Brazilac je sam izborio kazneni udarac, a potom ga sigurno realizirao.

Rezultat se do kraja nije mijenjao iako su domaćini imali 100-postotnu priliku koju mu je sudac Jose Gonzalez uskratio.

Naime, u 59. minuti, nakon izvođenja slobodnog udarca, Barcelonini igrači presporo su istrčali iz zadnje linije, a David Zurutuza bio je u idealnoj situaciji za postizanje pogotka. Međutim, sudac ga je zaustavio.

Domaćini su se zbog toga jako ljutili, a onda je i Rakitić komentirao spornu situaciju. Doduše, Illarramendi se prvi požalio zbog poništenog gola, a koji je bio posve regularan, i oglasio na društvenim mrežama, a onda mu je Raketa, koji je igrao od prve do 69. minute odgovorio.

'Ne znam zašto se uopće žali. Ponekad je bolje zadržati mobitel u džepu.'

Uzvrat je 26. siječnja na Camp Nouu.