ŠKARICE ZA PAMĆENJE

Ovo je definitivno pogodak o kojem će se dugo pričati!

17.01.2017 u 22:19

Bionic
Reading

U utorak su svoj dvoboj osmine finala talijanskog nogometnog kupa igrali milanski Inter i Bologna, a kao pobjednik, nakon produžetka i pobjede 3:2 u četvrtfinale je prošao Inter

Iako je tek početak godine, sasvim sigurno će pogodak Kolumbijca Murilla, kojim je Inter stigao u vodstvo protiv Bologne, biti jedan od najljepših na 'Čizmi' u 2017. godini.

Inter je na svom stadionu dočekao Bolognu, a iako su obje momčadi igrale u nešto izmjenjenijim sastavima, pa je tako i Pioli na klupi ostavio Brozovića a Perišiću dao slobodno, vidjeli smo nekoliko poteza za pamćenje.

Definitivno najupečatljiviji bio je ovaj iz 33. minute, kada je Portugalac Joao Mario ubacio iz kuta, a 24-godišnji Jeison Murillo, koji inače igra na poziciji braniča, sjajnim škaricama pogodio protivničku mrežu. Naravno, dobio je i ovacije navijača na stadionu Giuseppe Meazza.

Isti je igrač asistirao i šest minuta kasnije Rodrigu Palaciju za 2:0. Gosti su u završnici prvog dijela smanjili golom Blerima Džemailija, a u 73. minuti je izjednačio Godfred Donsah.

Ipak, Bologna nije uspjela napraviti konačan preokret, jer je u osmoj minuti produžetka Candreva pogodio za 3:2, prednost koju je Inter ovoga puta uspio sačuvati.

Marcelo Brozović je u igru ušao u 94. minuti umjesto Edera. Pobjednik ovog dvoboja u četvrtfinalu će igrati protiv boljeg iz okršaja Lazio - Genoa, koji je na rasporedu u srijedu 18. siječnja.

Murillove škarice Autor: YouTube