OD LJUBAVI DO MRŽNJE

Biliću je već zabio nož u srce, a ako ovo napravi, nastat će kaos

13.01.2017 u 09:07

Bionic
Reading

Jedna od glavnih sportskih tema u Engleskoj je Dimitri Payet koji će napustiti West Ham, ali je nepoznanica u kojem će klubu završiti. U igru je ozbiljno ušao Chelsea

Najveća zvijezda West Hama svojim ponašanjem razočarala je klub, navijače, upravu i trenera Slavena Bilića. Hrvatski stručnjak nije krio razočaranje postupcima Payeta kojem je tijekom cijele sezone radio ustupke i branio ga u medijima.

No, francuski ofenzivac mu se odužio nožem u srce i jasno dao do znanja da ne namjerava više biti u West Hamu.

Cijeli sukob pozorno promatraju velikani. Marseille je s 20 milijuna funti želio vratiti Payeta u svoje redove odakle je i došao u 'čekićare', ali je odbijen. Kao izgledna opcija spominjali su se milanski Inter, Manchester United i madridski Atletico, a u igru je sada ušao i Chelsea.

Menadžer 'bluesa' Antonio Conte ne uspijeva na Stamford Bridge dovesti Artura Vidala iz Bayerna pa se okrenuo prema Payetu.

Novac nije problem, Chelsea ga ima na bacanje, a ostvario je i unosne prodaje u Kinu tako da prema ekskluzivi The Suna ovaj londonski klub postaje najizgledniji kandidat za kupnju Payeta.

Prelazak u gradskog rivala, ako to napravi, zasigurno bi Payeta kod navijača West Hama stavio na vrh liste najomraženijih.