POSLASTICA U SRIJEDU

Evo gdje i kad gledati okršaj Čačićeve Hrvatske i opasnog Čilea!

10.01.2017 u 13:56

Bionic
Reading

Ljubitelji nogometa doći će na svoje ovih dana, jer na kanalu Arenasport 3 moći će pratiti utakmice China Cupa, turnira na kojem igra i hrvatska nogometna reprezentacija...

Pomlađena Čačićeva reprezentacija otputovala je ovog vikenda u Nanning gdje će tijekom tjedna odigrati dvije utakmice na prvom izdanju China Cupa, turnira koji će nam pokazati koliko toga mogu mladi talenti MAXtv Prve lige, predvođeni Josipom Pivarićem i Frankom Andrijaševićem.

Kako i gdje gledati China Cup?

Osim na MAXtv-u (Arenasport), utakmice China Cupa možete gledati putem usluge MAXtv To Go (usluga web & mobile) koristeći aplikaciju na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalazite na putu. Više informacija potražite OVDJE.

Hrvatska svoju prvu utakmicu igra u srijedu s početkom u 12:35 po hrvatskom vremenu uz prijenos na kanalu Arenasport 3. Protivnik je Čile koji će također nastupiti u pomlađenom sastavu, ali uvijek je neugodan protivnik.

'Sve su reprezentacije došle s ambicijom biti što je moguće bolji, i u tom nastojanju domoći se pobjede i trofeja. Tako smo i mi došli s istom ambicijom, sve protivnike poštujemo, iako možemo smatrati Čile favoritom zbog ranijeg okupljanja i više treninga. Hrvatska ipak protiv svakoga želi biti svoja, tražiti pobjedu, dakle i prolaz do finala China Cupa', najavio je izbornik Ante Čačić.

Turnir otvaraju Kina i Island ovog utorka, a ovisno o rezultatu utakmice s Čileom, Hrvatska će igrati u subotu ili nedjelju, s ranim početkom u 8:35 po hrvatskim vremenom, uz naravno izravni prijenos.

China Cup, raspored utakmica:

Utorak, 10.1.:
Kina - Island (Arenasport3, 13:00)

Srijeda, 11.1.:
Čile – Hrvatska (Arenasport3, 12:35)

Subota, 14.1.:
Utakmica za 3. mjesto (Arenasport3, 8:35)

Nedjelja, 15.1.:

Finale (Arenasport3, 8:35)