LUKINA KRITIKA

Modrić na Fifinoj gala večeri osudio potez igrača Barcelone!

10.01.2017 u 08:21

Bionic
Reading

Luka Modrić u Zürichu je uvršten u idealnu Fifinu nogometnu momčad svijeta za 2016. godinu i priznaje da mu se to jako sviđa, dok je igračima Barcelone poručio da nisu smjeli bojkotirati ovu svečanost...

Hrvatski 31-godišnji reprezentativac dobio je još jedno veliko priznanje za svoju igru u prethodnoj kalendarskoj godini. Nakon što je uvršten u idealnu momčad godine po izboru France Footballa, kao i čitatelja Uefine službene stranice, sada je ušao u krug najboljih 11 svijeta i prema izboru Fife.

Modriću je nagrada uručena na svečanosti u Zürichu ovog ponedjeljka, kao i njegovim suigračima Toniju Kroosu, Sergiju Ramosu te Cristianu Ronaldu koji je također proglašen nogometašem godine.

U idealnoj momčadi našlo se mjesta i za pet nogometaša Barcelone, a na svečenosti se pojavio samo Dani Alves koji je u međuvremenu prešao u talijansku Seriju A. Gerard Pique, Lionel Messi, Anders Iniesta i Luis Suarez bojkotirali su ovu svečanost, slično kao i Zlatnu loptu France Footballa na kojoj se također znalo da će Cristiano Ronaldo biti proglašen najboljim.

Taj su potez kritizirali mnogi, uključujući samog Ronalda pa i Danija Alvesa, a Luka Modrić koji je uz Ronalda i Balea dao glas i Lionelu Messiju kao drugom najboljem igraču svijeta također je poslao oštru poruku Barceloni.

'Moje mišljenje je da je Barcelona morala biti ovdje,' poručio je rivalu hrvatski reprezentativac pa se osvrnuo na dobivenu nagradu:

'Lijepo je ovdje biti i dobiti priznanje od svojih kolega.'