SVE ZA ŽENU

Novogodišnja obiteljska drama Josea Mourinha

02.01.2017 u 08:45

Bionic
Reading

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho ne može se pohvaliti time da mu je 2017. godina počela dobro. U samo jednom danu privatnim zrakoplovom dvaput je putovao za Portugal kako bi bio uz suprugu Matildu nakon operacije...

Na samom kraju 2016. i početku 2017. godine Jose Mourinho (53) proživljavao je tešku obiteljsku dramu. Njegova supruga Matilda (51) morala je na hitnu operaciju 29. prosinca pa se trener Manchester Uniteda u ranim jutarnjim satima privatnim avionom uputio iz Manchestera u Lisabon. Bio je uz suprugu nakon operacije i iste se večeri vratio kako bi na Staru godinu vodio momčad Uniteda u prvenstvenom susretu s Middlesbroughom (pobjeda 'crvenih vragova' 2:1).

No Matildino se zdravstveno stanje iznenada pogoršalo pa je morala na još jednu operaciju, a Jose je ponovno potegnuo do Lisabona. Nije objavljeno kakve zdravstvene probleme ima Mourinhova supruga, s kojom je u braku od 1989. godine. Par ima dvoje djece, kćer Matildu i sina Josea Marija.

'Matilda se još prije Božića žalila na bolove, a nakon pregleda specijalista odlučila je otići odmah na operaciju', kazao je neimenovani bliski prijatelj obitelji Mourinho za engleske medije i dodao: 'Josea je sve ovo teško pogodilo; blagdansko je vrijeme, a obitelj je razdvojena zbog njegovih obveza u klubu. I sada još Matildina operacija...'

Matilda je dobro nakon druge operacije i oporavlja se u privatnoj klinici u Lisabonu, no Jose ne može biti spokojan. 'Očajan je, zabrinuo se za njezino zdravlje. Jedino što želi je biti pored nje dok se ne oporavi, ali ritam utakmica u engleskoj ligi to mu jednostavno ne dozvoljava. Zato će svaku moguću pauzu koristiti kako bi joj pomogao da se oporavi i stane na noge', otkrio je obiteljski prijatelj Mourinhovih.