'KILLER' OPET ZABIJA

Klasnić: Još se privikavam na klub i ligu

01.12.2009 u 22:13

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić sve se bolje snalazi u Premiershipu. Polako, ali sigurno 'killer Klasnić' opravdava svoj nadimak i zabija bitne pogotke za svoj Bolton. Ipak, hrvatski reprezentativac tvrdi da se još uvijek prilagođava novoj ligi

Novinari službene stranice Boltona porazgovarali su s hrvatskim reprezentacijskim napadačem Ivanom Klasnićem koji se vraća u golgetersku formu. Prošle sezone u Nantesu mu golovi baš i nisu išli, no prelaskom na Otok, Klasnić se vratio starim navikama.

'Naravno da sam zadovoljan što sam u prošlom kolu zabio gol Fulhamu te što smo uspjeli ostati neporaženi. Prije smo igrali dobar nogomet, no također smo imali i težak raspored igrajući s Chelseajem i Aston Villom. Sad je na nama da se vratimo u formu kakvu smo imali prije', kazao je Klasnić te se osvrnuo na način igranja u Premiershipu.

'Još uvijek se prilagođavam na klub i ligu, no mogu reći da sam jako sretan što u Boltonu mogu pokazati sve što znam. Navijači su me fantastično dočekali, radim naporno na treninzima i zasad se prilagođavam načinu igranja u Premiershipu', završio je hrvatski reprezentativac.