BAHATI BIŠEVAC

Agresivni Srbin ne želi se ispričati Hrvatu: Ne pada mi na pamet

20.12.2016 u 09:58

Bionic
Reading

Srpski branič Milan Biševac na utakmici Caena i Metza igranoj u nedjelju divljački je nasrnuo na hrvatskog napadača Ivana Santinija. S leđa ga je udario šakom u glavu, a sad kaže kako nema namjeru ispričati mu se

Biševac je za taj kukavički čin u 57. minuti dobio crveni karton, a Santinijeva slatka osveta bio je zabijeni gol u pobjedi njegova Caena 3:0! No, niti nakon prespavane noći Biševac ne žali za podmuklim potezom. U razgovoru za beogradski Alo bivši je srpski reprezentativac objasnio svoje poteze.

'Taj igrač, čije ime ne želim ni izgovoriti, stalno je koristio niske udarce, laktario me. Nisam još doživio da se netko tako ponaša na terenu. Još sam u prvom poluvremenu upozorio suca na njegovo ponašanje', kazao je Biševac koji je opravdanje za udarac u glavu pronašao u nesportskom ponašanju hrvatskog napadača:
'U istom napadu me dvaput udario, treći udarac više nisam mogao izdržati.'

Podmuklo, s leđa, šakom u glavu. Udario Srbin na Hrvata. U francuskoj nogometnoj ligi. No Biševac nema namjeru ispričavati se.
'Nije bilo nikakvih provokacija na nacionalnoj osnovi sa Santinijeve strane', priznao je Biševac i nastavio:
'On se prije toga nešto svađao s mojim suigračem, ali ne i sa mnom. Imam dosta prijatelja Hrvata, ovo nema veze s time. Ali ne pada mi na pamet da mu se ispričam. Jedino mi je žao jer sam suigrače ostavio na cjedilu.'