CHINA CUP

Čačić potvrdio: Vodi Andrijaševića i brojne talente u Kinu!

19.12.2016 u 12:33

  • +13

Franko Andrijašević pobjednik tportalovog izbora 'Kapetani biraju' - najbolji nogometaš MAXtv prve lige

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Hrvatski izbornik Ante Čačić vodit će sa sobom u siječnju 18 nogometaša na China Cup, a samo dvojica na popisu nisu igrači domaće MAXtv Prve lige...

Konačno će i mladi talenti dobiti priliku pokazati se u reprezentativnom dresu. Naime, od 11. do 15. siječnja na rasporedu je China Cup, natjecanje na kojem će hrvatska nogometna reprezentacija nastupiti bez svojih standardnih prvotimaca koji imaju klupske obaveze.

Ante Čačić odlučio se sa sobom povesti 18 igrača, među njima i nogometaša godine MAXtv Prve lige Franka Andrijaševića kojeg je taj poziv jako razveselio te još 15 nogometaša iz domaćih klubova.

Od igrača koji nastupaju u inozemstvu na popisu su samo Filip Ozobić iz azerbajdžanske Qabale te Toni Datković iz slovenskog Kopra. Zanimljivo, nije se našlo mjesta za Dinamovog talenta Antu Ćorića, ali jest za njegove suigrače Livakovića, Antolića, Pivarića i Šituma.

Osim Andrijaševića, iz Rijeke su tu još Mišić, Maleš, Mitrović i Prskalo, a iz Hajduka Juranović i Vlašić.

Na prijateljskom turniru u Nanningu sudjelovat će još Čile, Island i domaćin Kina. Naši China Cup započinju 11. siječnja dvobojem protiv Čileanaca...