NE SLAŽU SE

U Realu ne žele podržati Modrića: Trener i kapetan kontra Luke!

18.12.2016 u 08:41

Bionic
Reading

Luka Modrić iskazao je nezadovoljstvo tijekom Fifinog klupskog SP-a uvođenjem video tehnologije, no s njim se ne slažu trener Reala Zinedine Zidane i kapetan Sergio Ramos...

Suci su na turniru osvajača kontinentalnih kupova dobili u Yokohami pomoć video tehnologije, no u nekoliko navrata se pokazalo da to i nije jamac ispravno donešenih odluka. Među kritičarima ove novosti u nogometu najglasniji je bio Luka Modrić kojem se ne sviđa usporavanje tijeka igre i prekidi utakmica da bi sudac uz pomoć snimke donio konačnu odluku.

Našem reprezentativcu ubrzo je odgovorio predsjednik Fife Gianni Infantino koji smatra da će se Modrić predomisliti čim mu jedan pregled snimke ispravi nepravdu i donese pobjedu, a niti u Realu nisu htjeli stati na stranu svog veznjaka.

'Potrebno je vremena, ali stvari će se poboljšati. Treba imati strpljenja. Slažemo se da ako se stvari mogu poboljšati, to treba i napraviti,' izjavio je trener Reala Zinedine Zidane.

'To je dobra odluka kojoj je namjera pomoći nogometu. Tehnologija će nam olakšati posao,' dodao je kapetan Reala Sergio Ramos.