NAVIJAČI POLUDJELI

Izdaja?! Wayne Rooney sina prodao najvećim protivnicima

16.12.2016 u 12:30

Bionic
Reading

Kai (7), stariji sin kapetan Manchester Uniteda Waynea Rooneya (31) odnedavno trenira u omladinskoj školi gradskog rivala - Manchester Cityja

Kai Rooney je još u listopadu bio jedan od polaznika Unitedove nogometne akademije sa sinovima Zlatana Ibrahimovića, Nickyja Butta i Michaela Carricka. No čini se kako tata Wayne baš i nije bio zadovoljan njegovim nogometnim napretkom pa je odlučio pomoć potražiti u susjedstvu.

Tako je aktualni kapetan Manchester Uniteda, jedna od živućih klupskih legendi, sina prodao najvećim protivnicima - odveo ga je u omladinsku školu Manchester Cityja!

Roditelji djece koja su trenirala s Kaijem kazali su za engleske tiskovine kako još uvijek ne vjeruju da je Rooney svog sina odveo u redove Cityja. No čini se kako je to istina. Žalosno, ali Rooney nije prvi igrač Uniteda koji je sina odveo u protivničko dvorište. Prije njega to su učinili Robin van Persie, Darren Fletcher i Phil Neville, a Brooklyn i Romeo, sinovi Davida Beckhama, prve su nogometne korake napravili u omladinskoj školi londonskog Arsenala

U isto vrijeme, roditelji djece koja treniraju u Cityju kažu kako su se oduševili kad su vidjeli Rooneya koji je u nekoliko navrata došao pratiti sina na treninzima.

'Isprva smo se iznenadili, nismo očekivali da ćemo vidjeti Waynea Rooneyja u trening kampu Cityja. Ali on je ovdje kao Kaijev otac, a ne kao kapetan Uniteda', komentirali su neki od roditelja. Unitedovi navijači? Oni najradikalniji Rooneyjev potez doživljavaju kao veliku izdaju.