FRANCUZ PREMA UNITEDU

Bilić umjesto Payeta dovodi bivšeg igrača Reala!

11.12.2016 u 12:13

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni izbornik, Slaven Bilić ove sezone ima velikih rezultatskih problema u West Ham Unitedu, a osim toga dojam je da i među igračima više nema 'kemije'

Prošle sezone 'čekićari' su bili hit engleskog prvenstva. No, ove, što zbog preseljenja na novi stadion, što zbog učestalih ozljeda igrača, ali dojma smo i želje nekih za promjenom sredine, rezultat Bilićeve momčadi pati.

Jedan od onih koji navodno već duže vrijeme razmišljaju o odlasku jest Dimitri Payet, Francuz koji je dodatnu pažnju privukao nastupima na Euru.

I već tada se pisalo da bi upravo on mogao biti prvi koji će napustiti Bilića i momčad. Međutim, 'Super Slav' s tom se idejom nije slagao pa je Francuz ostao u starom društvu.

No, ove jeseni Payet nije ni sjena prošlosezonskog, ali i dalje je zanimljiv na nogometnoj tržnici i, prema pisanju engleskih medija, uskoro će postati igrač Manchester Uniteda.

Bilić bi u tom slučaju ostao bez potencijalno odličnog igrača, ali koga nema bez njega se mora, pa je hrvatski stručnjak navodno već našao zamjenu.

A on bi bio - ni više ni manje, nego bivši igrač Reala - Jese Rodriguez, koji je ove uoči sezone stigao u PSG. Ipak, dosad je skupio tek 200-tinjak minuta u dresu novog kluba i samo je jednom bio u početnoj postavi.

Naravno, s obzirom na reputaciju, to je za njega mizerna minutaža i sada bi prihvatio ponudu 'čekićara'.