NIJE SKIDAO POGLEDA

Ronaldova burna proslava u društvu atraktivne djevojke

11.12.2016 u 10:05

Bionic
Reading

Madridski se Real u subotu navečer mučio na svom stadionu u okršaju protiv Deportiva iz La Corune. I tek u sudačkoj nadoknadi, uz pogodak Sergija Ramosa, stigao je do pobjede 3:2

Zinedine Zidane odlučio je uoči ogleda s Deportivom i prije puta u Japan na klupsko svjetsko prvenstvo svojim najvažnijim igračima, Modriću, Ronaldu, Baleu i Benzemi, dati slobodno, kako bi se što bolje odmorili te napunili 'baterije' prije novih izazova.

Međutim, da je znao kako će protiv Deportiva biti teško i da će do zadnje sekunde strepiti za pobjedu, možda bi promijenio svoju odluku.

Ipak, na kraju je, zahvaljujući Sergiju Ramosu, igraču koji se specijalizirao za pogotke u zadnjim sekundama, Real upisao pobjedu i ostao šest bodova ispred najvećeg konkurenta, Barcelone.

A kakva je drama bila na Santiago Bernabeuu potvrđuju i ove fotografije Cristiana Ronalda, koji je bučno i burno slavio pogotke svojih suigrača.

Također je i zaljubljeno gledao svoju atraktivnu djevojku Georginu Rodriguez, koja je s njime bila u svečanoj loži, ali i u društvu Ronaldova sina i majke. Što znači da su je i prihvatili i najbliskiji članovi Ronaldove obitelji.