TEŽAK PORAZ OD ARSENALA

Bilić svjestan što mu se događa: Ponižen sam....

04.12.2016 u 08:41

Bionic
Reading

U 14. kolu Premier lige Bilićev West Ham Unitzed u subotu je na svom stadionu izgubio od Arsenala sa 5:1, pa su 'čekičari' i dalje blizu zone ispadanja, na 17. mjestu.

Prošle sezone hit, ove pak - u jako opasnoj situaciji. Slavenu Biliću trese se pozcija, a toga je i sâm svjestan. Već je o tome govorio prije desetak dana, a u subotu nakon teškog poraza od Arsenala - ponovio je istu priču.

'Ne tražim alibi. Da, imamo problema s ozljedama, ali nismo dobri. Ovo je veliko poniženje. Žao mi je zbog navijača i kluba. Odigrali smo neke dobre utakmice ove sezone, a imali smo i dobrih trenutaka na ovoj utakmici', pričao je nakon dvoboja Bilić.

'No, intenzitet nije isti kao prošle sezone, čak ni na treninzima. Zato nam se i događa toliko padova na utakmicama. U teškoj smo situaciji bili i prije ove utakmice, no očito nije sve u žrtvi za jednu utakmicu. Stvarno sam razočaran. Ponižen sam i ovo je moja odgovornost. Osjećam pritisak, ali to nije moj problem. Stvari se moraju promijeniti. Kvaliteta nije dovoljno, moramo biti momčad", zaključio je Bilić.

Pred Bilićem su teške noći. Ili možda nisu. Ovisno o odluci čelnika kluba. Ako 'preživi', sljedećeg vikenda igra protiv Kloppovog Liverpoola.