PATIO NA TRIBINAMA

Uzdrmani Halilović otvorio dušu pred navijačima: Nije mi bilo lako!

08.11.2016 u 14:58

Bionic
Reading

Alen Halilović obratio se svojim fanovima na Instagramu i priznao da mu nije bilo lako s tribina gledati poraz HSV-a protiv Borussije Dortmund, a također je obećao veliko zalaganje na treninzima kako bi vratio povjerenje trenera Markusa Gisdola...

Mladi 20-godišnji hrvatski veznjak proživljava vjerojatno najteže dane otkad je iz Dinama krenuo putem inozemstva. Prelazak u Bundesligu ovog ljeta zasad se pokazuje kao pogreška, jer Alen Halilović nikako da stekne povjerenje trenera i dobije željenu minutažu na terenu.

Kod Brune Labbadije naš je mladi reprezentativac uglavnom ulazio s klupe u završnicama susreta, a nakon smjene trener Markus Gisdol prvo ga je gurnuo među prvih 11, a kada nije opravdao njegovo povjerenje odlučio ga je poslati na tribine.

Halilović nije bio u sastavu ni na utakmici u subotu protiv Borussije Dortmund koju je HSV izgubio 5:2 i tako se učvrstio na posljednjem mjestu ljestvice sa samo dva osvojena boda iz 10 utakmica. Nakon razočaravajućeg dana klub su već otpisali čak i oni koji ga najviše vole, a Alen se obratio svojim fanovima emotivnom porukom na Instagramu.

'Navijači, razumijem da niste zadovoljni trenutnom situacijom u klubu. Volio bih da sam igrao u subotu i pomogao ekipi i vjerujte da mi nije bilo lako gledati utakmicu s tribina u kojoj HSV gubi. Sve što mogu je obećati da ću dati sve od sebe na svakom treningu kako bih se vratio na teren nakon reprezentativne stanke i pomogao ekipi da se poboljša i konačno počne osvajati bodove koji nam trebaju,' napisao je Alen Halilović i zaključio da klupski navijači zaslužuju više od onog što dobivaju ove sezone.

Pred HSV-om je i u sljedećem kolu težak ispit: gostovanje kod ove sezone odličnog Kramarićevog Hoffenheima. Nadajmo se da će Alen do tad kod Gisdola izboriti barem za mjesto na klupi, ako ne i u udarnoj postavi...