POTPORA ALENU

Ugledna zvijezda moli Nijemce: Podržite Halilovića, nećete požaliti!

04.11.2016 u 13:24

Bionic
Reading

Bivši veznjak HSV-a Rafael van der Vaart još jednom je javno podržao Alena Halilovića i poručio Nijemcima koji ga kritiziraju da samo treba potporu momčadi kako bi pokazao svoj talent na terenu...

Naš 20-godišnji veznjak upao je u krizu nakon prelaska u Bundesligu, a pod novim trenerom Markusom Hisdolom potpuno je izgubio minutažu u dresu HSV-a, Nakon slabog nastupa protiv Eintrachta prije dva tjedna, Halilović više nije zaigrao za momčad koja se muči i pomalo iznenađujuće drži posljednje mjesto na ljestvici.

Alen je došao u Njemačku s reputacijom 'hrvatskog Messija', a očekivanja od njega pokazala su se nerealnima ove jeseni. Kritike na račun našeg talenta redovite su u tamošnjim medijima, no bivša zvijezda Bundeslige i nizozemske reprezentacije ponovo je stala u obranu Halilovića.

'Gledao sam ga u španjolskoj Primeri i ako mu date svoje povjerenje, on donosi kreativnost i opasnost pred protivnički gol. Momčad HSV-a mora podržati Halilovića na travnjaku i osloboditi ga pritiska. Kad se to dogodi, siguran sam da će igra Hamburga biti puno bolja i uspješnija,' izjavio je za dnevnik Bild Rafael van der Vaart koji je tri godine proveo u HSV-u, a o Alenu je pozitivno govorio i ovog ljeta, nakon što je obznanjeno da dolazi u Bundesligu.

Iz Njemačke dolaze informacije kako Halilović ne odustaje od svoje avanture u Bundesligi i polako uči njemački jezik kako bi se bolje prilagodio novoj sredini. Hoće li mu to pomoći da dobije minutažu u teškoj utakmici ove subote protiv Borussije Dortmund, zasad možemo samo nagađati...