UGODNO IZNENAĐENJE

Sjajne vijesti iz Madrida: Modrić ipak nije izgubljen za Hrvatsku?

28.10.2016 u 12:07

Bionic
Reading

Iako se vjerovalo da će morati propustiti utakmicu protiv Islanda, oporavak Luke Modrića ide brže nego što se očekivalo i trebao bi se vratiti na teren već sljedećeg tjedna...

Podsjetimo, Modrić je početkom listopada operirao koljeno i zbog toga propustio utakmice protiv Kosova i Finske, a u Madridu se vjerovalo da će biti spreman istrčati na travnjak tek u derbiju protiv Atletica 19. studenog.

Međutim, dnevnik Marca ovog petka objavio je odličnu vijest za navijače Reala, ali i hrvatske reprezentacije. Naime, oporavak Modrića ide brže nego što se očekivalo i naš bi se veznjak trebao vratiti na teren već 6. studenog u utakmici Primere protiv Leganesa.

Takav scenario ide na ruku i Anti Čačiću koji bi Luku trebao imati na raspolaganju 12. studenog u izuzetno važnoj utakmici protiv Islanda. Bio bi to veliki plus za hrvatsku reprezentaciju u kojoj Modrić posljednjih godina igra središnju ulogu, a postao je i kapetan.

No, treba prvo vidjeti kako će se hrvatski reprezentativac snaći na terenu u svojem prvom izlasku za tjedna dana pa će biti jasnije koliko će moći pomoći našoj izabranoj vrsti. Za jedno poluvrijeme će valjda biti spreman...