NOVA PRILIKA

Mandžukić opet u prvih 11, Pjaca i dalje na popisu ozlijeđenih

26.10.2016 u 08:56

Bionic
Reading

Trener Juventusa Massimiliano Allegri otkrio je planove uoči današnjeg susreta 10. kola Serie A protiv Sampdorije (Arenasport 1, 20.45 sati), te progovorio o hrvatskim reprezentativcima Mandžukiću i Pjaci

Ozljeda Paula Dybale otvorila je mjesto za Marija Mandžukića u vrhu Juventusova napada te se hrvatski reprezentativac vraća u prvih 11 'stare dame'. Juve danas dočekuje Sampdoriju, a napadački će dvojac činiti Gonzalo Higuain i Mandžo.

'U napadu počinju Mandžukić i Higuain, a zaigrat će i jedan od trojca Asamoah, Marchisio, Rugani. Marchisio će nam donijeti puno toga, ali nitko ne smije zaboraviti da je izostajao šest mjeseci. Mogu li Mandžo i Pipita igrati zajedno? Naravno da mogu', kazao je Juventusov trener Massimiliano Allegri u najavi utakmice 10. kola Serie A.

Prokomentirao je Allegri i trenutno stanje Marka Pjace koji se oporavlja od ozljede.
'Pjaca? On se neće vratiti do sljedeće reprezentativne stanke. Vidjet ćemo kako će proći pregledi koje ima ovih dana. On i Dybala su zapravo jedini koji su nam ozlijeđeni. Chiellini je spreman, Cuadrado bi trebao što više utakmica započinjati, a što se tiče Buffona, on je dobio malo odmora i sutra će braniti Neto', zaključio je trener Juventusa.