OPASNA PROVOKACIJA

Raul upozorio Messija i Neymara: Nemojte to više raditi!

25.10.2016 u 12:12

Bionic
Reading

Raul Gonzalez smatra da je slavlje Lionela Messija kod pobjedničkog pogotka protiv Valencije bilo pretjerano i zbog njega je došlo do nereda i agresivne reakcije publike na Mestalli...

Podsjetimo, Valencia i Barcelona odigrali su odličnu utakmicu u subotu u kojoj su 'šišmiši' vodili 2:1 sve do same završnice susreta, da bi ipak došlo do potpunog preokreta, a Lionel Messi s bijele točke u sudačkoj je nadoknadi donio pobjedu gostima iz Katalonije.

No, zatim je uslijedilo energično slavlje Argentinca pred domaćom publikom kojem se pridružio i Neymar, što je izazvalo žestoku reakciju s tribina, a jedna je boca pogodila Brazilca u glavu.

'Moraš biti pažljivi kada slaviš pogotke u gostima,' upozorio je legendarni Raul Gonzales koji to zna i iz osobnog iskustva:

'Ja sam također znao tako slaviti golove, ali moraš biti oprezniji i ne poticati takve stvari.'

'Nisam gledao utakmicu, samo sam vidio fotografiju Neymara kako se obraća publici. Moraš biti pažljiviji na gostovanju, no navijači nemaju pravo bacati boce na niti jednog igrača. Treba ih identificirati i zabraniti im dolazak, a mi igrači moramo biti odgovorniji, jer nogomet izaziva strastvene reakcije,' zaključio je 39-godišnjak koji je svoje najbolje dane proveo u redovima Reala.