NAJBOLJI VEZNJAK

Primera se poklonila Luki Modriću: Titula po drugi put!

25.10.2016 u 09:14

Bionic
Reading

Istog dana kada je saznao da je nominiran za najboljeg nogometaša svijeta po izboru France Footballa, Luka Modrić proglašen je najboljim veznjakom Primere za prošlu sezonu...

Na gala večeri u Valenciji 31-godišnji hrvatski veznjak po drugi je put primio nagradu za najboljeg veznjaka Primere, zahvaljujući glasovima kapetana prve i druge španjolske lige. Nije to veliko iznenađenje, s obzirom na svakodnevne hvalospjeve u tamošnjim medijima te vrlo visokom mišljenju stručnjaka i kolega o igri Luke Modrića.

Luka je pobijedio Busquetsa i Brunu koji su također bili nominirani. Zanimljivo, Udruga španjolskih profesionalnih klubova (LFP) greškom je objavila informaciju da je Modrić najboljih veznjak i prije same svečanosti.

Hrvatski reprezentativac ovu je nagradu dobio i 2014. godine, a ovog ponedjeljka saznao je i da je nominiran za najboljeg nogometaša svijeta u izboru France Footballa.

Modrić je među 30 kandidata za osvajanje Zlatne lopte, no bit će teško pobijediti suigrača Cristiana Ronalda koji je ove godine osvojio Ligu prvaka i nogometni Euro.