OPET ISTI PROBLEM

Kovač kao kad je vodio Hrvatsku: Bit će tužno i neugodno!

24.10.2016 u 21:31

Bionic
Reading

Eintracht Nike Kovača kažnjen je zbog nereda zabranom ulaska navijača na stadion u dvoboju protiv Ingolstadta ovog utorka, što je bivšeg hrvatskog izbornika podsjetilo na utakmicu protiv Italije na Poljudu...

Kovač odlično gura u Bundesligi ove sezone i Eintracht se nalazi u gornjem dijelu ljestvice nakon osam odigranih kola, s realnim izgledima izboriti mjesto u europskim natjecanjima sljedeće sezone.

No, ovog utorka na rasporedu je njemački Kup i dvoboj s Ingolstadtom, u kojem klub iz Frankfurta zbog nereda u Magdeburgu u prethodnom kolu mora igrati bez prisutnosti domaćih navijača.

Bivšeg hrvatskog izbornika to je podsjetilo na dane na hrvatskoj klupi, kada je pred praznim tribinama vodio utakmicu protiv Italije na Poljudu, onu s famoznom svastikom.

'Bit će to tužno i vrlo neugodno. Televizijska publika moći će čuti svaku našu riječ pa će možda igrači ipak smanjiti ton,' objasnio je Niko Kovač Nijemcima što ih čeka na utakmici.

S obzirom da je Ingolstadt vrlo slab ove sezone, unatoč svim problemima očekuje se pobjeda Eintrachta i prolazak dalje...