PADA LI BAYERN?

Zna se što bi Niku Kovača najviše razveselilo za rođendan!

14.10.2016 u 16:41

Bionic
Reading

Uoči subotnje utakmice Eintrachta i Bayerna njemački mediji vjeruju da momčad iz Frankfurta koju trenira naš Niko Kovač mogu hrvatskom strategu za 45. rođendan pokloniti pozitivan rezultat...

Bivši hrvatski izbornik u subotu će proslaviti svoj 45. rođendan, a najdraži poklon svakako bi mu bila pobjeda ili barem remi u dvoboju s Ancelottijevim Bayernom koji je na rasporedu s početkom u 15:30.

Prema mišljenju njemačkih medija, to bi se lako moglo i dogoditi, jer se utakmica igra u Frankfurtu, a Eintrach je u posljednjih pet domaćih dvoboja s Bavarcima uvijek pružao žestok otpor i u dva navrata ostao neporažen.

'Ako sve sjedne na pravo mjesto, možemo nešto napraviti. Želimo odigrati dobru utakmicu i osvojiti bodove,' najavio je Niko Kovač na pressici uoči utakmice.

Naš strateg trenirao je posljednjih dana iza zatvorenih vrata svoje igrače pa se tamošnji mediji pitaju sprema li neko iznenađenje Bayernu koje veliki Carlo Ancelotti neće očekivati. Kovač koji je došao u klub tijekom proljeća uspio ga je spasiti od ispadanja prošle sezone, a u novoj je startao odlično i nalazi se u gornjoj polovici ljestvice. Svoj trenerski renome u njemačkoj polako i sigurno gradi, a jedan veliki sklap poput trijumfa protiv Bayerna lansirao bi njegovu karijeru u Bundesligi...