UPRAVA BEZ MILOSTI

Zidane na mukama bez Modrića: Prijeti mu čak i otkaz!

13.10.2016 u 12:09

Bionic
Reading

Uoči utakmice Betisa i madridskog Reala ove subote pojedini španjolski mediji naglašavaju da je Zinedine Zidane pod pritiskom i mogao bi čak ostati bez posla ako se sljedećih tjedana nastave neuspjesi...

Podsjetimo, uoči reprezentativne pauze Real je nanizao čak četiri utakmice bez pobjede, od toga tri u Primeri, uključujući i remi na Bernabeuu protiv slabašnog Eibara.

Ti su rezultati probudili kritičare na tribinama, a prema tvrdnjama dnevnika Sport, uprava kluba također počinje gubiti strpljenje sa Zinedineom Zidaneom.

Ne radi se samo o rezultatima, jer Real je i dalje čvrsto u igri za titulu u Primeri i Ligi prvaka, već o odlukama francuskog stratega koje se ne sviđaju predsjedniku Perezu i njegovim suradnicima. Smatraju da neki igrači poput Isca i Jamesa dobivaju premalu minutažu, a Asensio i Vazquez preveliku u eri Zidanea.

Ozljeda koljena Luke Modrića koji će izbivati mjesec dana mogla bi dodatno destabilizirati momčad i povećati Zidaneove muke. U slučaju neuspjeha protiv Betisa španjolski mediji vjeruju da bi mu stigao ultimatum od strane čelnika kluba, a svaki sljedeći neuspjeh bio bi koban za njegovu poziciju na klupi, unatoč tome što je osvojio Ligu prvaka prošle sezone...