ŽESTOKA RASPRAVA

Rooneyjeva supruga užarila društvene mreže; obračun s muževim kritičarima

11.10.2016 u 13:44

Bionic
Reading

Engleski kapetan Wayne Rooney maknut je iz sastava za utakmicu protiv Slovenije (utorak, 20.45 sati), a supruga Coleen na društvenoj mreži ušla je u žestoku raspravu s kritičarima

Wayne Rooney u lošoj je formi. Izgubio je mjesto u prvih u 11 Manchester Unitedu pa sada ulazi s klupe, a novi udarac engleski napadač doživio je i od izbornika Gordog Albiona Garetha Southgatea koji na njega ne računa u kvalifikacijskom dvoboju protiv Slovenije.

'U teškom sam razdoblju, ali to je dio nogometa. Ja već 13 godina bez prestanka igram za reprezentaciju i normalno je da dođe vrijeme kada niste prvo ime na popisu. Sada je prava prilika da se neki drugi igrači istaknu', realno je objašnjavao Rooney koji je za Englesku odigrao 117 utakmica i zabio 53 gola.

No cijela situacija učinila je nervoznom suprugu Coleen koju su na Twitteru uvukli u raspravu o Wayneovoj formi, a njoj dugo nije trebalo da izgubi živce.

'Sviđa mi se što svi imaju mišljenje. Razvedrite se, život je kratak, pustite ljude na miru. Neki zaboravljaju da i drugi ljudi imaju osjećaje', napisala je Coleen.

Ali kad joj je jedan od navijača spomenuo koliko Wayne zarađuje i da je zbog toga podložan kritikama, Coleen se razbjesnila.

'Začepi, apsolutni idiote', napisala je.

Nakon što su se javili i drugi navijači koji su spominjali koliko zarađuju Rooneyjevi, Coleen je napravila najbolji mogući potez, završila je raspravu i svima zaželjela ugodan dan.