KAŽNJENA BAHATOST

Talijanski izbornik opravdano potjerao zvijezdu iz reprezentacije!

07.10.2016 u 13:00

Bionic
Reading

Napadač Graziano Pellè isključen je iz talijanske reprezentacije jer nije pružio ruku izborniku Giampieru Venturi na jučarašnjoj kvalifikacijskoj utakmici za SP 2018. protiv Španjolske (1-1) kada je zamijenjen te neće igrati u nedjelju drugu kvalifikacijsku utakmicu protiv Makedonije, objavio je u petak Talijanski nogometni savez (FIGC).

'Izbornik Giampiero Ventura, u dogovoru sa FIGC-om, je odlučio isključiti Graziana Pellèa s popisa igrača za utakmicu protiv Makedonije zbog njegovog ponašanja puna nepoštovanja u trenutku kada je zamijenjen', stoji u priopćenju Saveza.

Pellè je zamijenjen u četvrtak u utakmici protiv Španjolske nakon sat vremena igre zbog loše igre. Zamijenio ga je Ciro Immobile. Pellè je sjeo na klupu, a da nije pružio ruku izborniku.

Igrač se tijekom večeri ispričao putem Instagrama. 'Ah da! Na žalost opet sam napravio glupost. Ponio sam se na naprihvatljiv način prema "Gospodinu" i prema svojim suigračima koji uvijek iskazuju svoje vrednote unutar fantastične momčadi čiji smo svi dio', napisao je talijanski napadač koji od ovog ljeta igra u Kini na svom profilu na Instagramu.

'Svaka pogreška nosi sa sobom posljedice i opravdano je da preuzmem odgovornost za ono što se dogodilo', dodao je.