KIKS

Pogledajte Buffonovu početničku pogrešku

06.10.2016 u 23:23

Bionic
Reading

Derbi skupine G igrali su Italija i Španjolska. Utakmica je završila 1:1, a tragičar je bio Gigi Buffon jer je doslovno darovao gol Španjolcima

Italija i Španjolska u Torinu u odigrale 1:1. Utakmica je bila očekivano 'tvrda' i oprezna s obje strane, a prvi je gol pao tek u 55. minuti. Poveli su Španjolci golom Vitola, no on može sve zahvale poslati na adresu Gigija Buffona koji mu je taj gol i omogućio. Naime, Buffon je nesmotreno istrčao kako bi izbio 'ničiju' loptu, no promašio ju je... Vitolo nije imao previše problema zabiti.

Do kraja utakmice 'azzurri' su uspjeli izjednačiti, iz penala je u 82. minuti zabio De Rossi. Italija i Španjolska sad imaju po četiri boda nakon prva dva kola.

Albanija se gostujućom pobjedom 2:0 kod Lihtenštajna probila na vodeće mjesto skupine G. Albanci su u vodstvo došli autogolom Jehle u 12. minuti, a pobjedu je potvrdio bivši napadač Rijeke Bekim Balaj u 71. minuti.

U trećoj utakmici skupine G Izrael je u Skoplju svladao Makedoniju 2:1. Bila je to prva pobjeda Izraelaca u posljednjih godinu dana, a u gostima nisu slavili još od listopada 2014. Golove za Izrael zabili su Hemed (25') i Beh Chaim (43'), dok je za Makedoniju zabio bivši napadač zaprešićkog Intera Ilija Nestorovski (63'). Makedonci su nakon prva dva kola bez osvojenog boda...