ZABIO STRAŠAN GOL

Umjesto Halilovića, drugi mladi Hrvat zablistao u Bundesligi!

01.10.2016 u 20:52

Bionic
Reading

Antonio-Mirko Čolak istaknuo se jednim od najljepših pogodaka 6. kola Bundeslige remiju 2:2 protiv Werdera u kojem je zabio oba gola za Darmstadt...

Mnogo se pisalo o dolasku Alena Halilovića u Bundesligu ovog ljeta, no drugi mladi Hrvat zablistao je u elitnom rangu njemačkog klupskog nogometa ove subote. Riječ je o 23-godišnjem Antoniju-Mirku Čolaku koji od ove sezone nastupa za Darmstadt.

Čolak je protiv Werdera zabio svoje prve golove u Bundesligi, a drugi kojeg je zabio iz voleja u 73. minuti bio je jedan od naljepših u 6. kolu.

Antonio je rođen u Ludwigsburgu, ali se odlučio nastupati za hrvatsku izabranu vrstu i igrao je za mlađe uzraste naše reprezentacije. U karijeri je nastupao za drugoligaše Kaiserslautern i Nürnberg te poljsku Lechiju prije nego što je priliku za dokazivanje dobio na velikoj sceni u dresu Darmstadta ove sezone i čini se da ju dobro koristi.

Napadač pred kojim su tek najbolje godine ovime je svakako skrenuo na sebe pozornost, a ako tako nastavi, mogao bi dobiti i poziv izbornika Čačića za reprezentativne utakmice u studenom ili ožujku...