PROBLEMI

Luka Modrić ponovno ozlijeđen; upitan i za okupljanje reprezentacije?!

01.10.2016 u 15:37

Bionic
Reading

Posljednji trening uoči prvenstvene utamice s Eibarom propustili su Ramos, Coentrao i Luka Modrić. Naš reprezentativac ponovno je ozlijeđen...

Trener madridskog Reala Zinedine Zidane ponovno je u problemima - za nedjeljnu utakmicu 7. kola španjolskog prvenstva koju 'kraljevi' doma igraju protiv Eibara, otpao je hrvatski reprezentativac Luka Modrić

Sraz s Eibarom planski propušta kapetan Sergio Ramos jer ga je Zidane odlučio odmoriti, nema ni Coentraa koji se vraća nakon ozljede i još nije potpuno spreman, a ozlijeđeni su Marcelo i Casemiro... No najveći udarac Zidaneu je vijest kako je Luka Modrić ponovno ozlijeđen! Kapetan hrvatske reprezentacije osjetio je bol u lijevom koljenu, a Realova liječnička služba odlučila je kako je najbolje da propusti trening i utakmicu s Eibarom.

Nije to dobra vijest ni za hrvatskog izbornika Antu Čačića, reprezentacija sljedećeg tjedna (četvrtak, 6. listopada) u albanskom Skadru igra protiv Kosova, a potom u nedjelju (9. listopada) gostujemo u Finskoj. Važna su to i vrlo teška gostovanja, Hrvatska mora uzeti svih šest bodova, a bez Luke Modrića će to biti puno teže.

Sad se čeka odluka iz Madrida, još se ne zna kakvi su to problemi s Modrićevim koljenom, ali dobra je stvar što su u redovima Reala odlučili ne riskirati s njegovim zdravljem. Pojedini španjolski mediji nagađaju kako je ozljeda teža, te da Modrića čekaju tri do četiri tjedna pauze. No, sve je to neslužbeno... Važno je, i za Real i za Hrvatsku, da Modrić što prije ozdravi i bude spreman za igru.