MORAT ĆE OTIĆI?

Ljubimac navijača Reala u panici: Zidane mu uništava karijeru!?

29.09.2016 u 17:18

Bionic
Reading

Isco Alcorcon još prije godinu dana bio je na glasu kao budući vođa španjolske reprezentacije i Real Madrida, no kod Zinedinea Zidanea potpuno se izgubio i ove sezone jako malo igra...

Nije samo Mateo Kovačić veznjak koji dobiva minimalnu minutažu u redovima Reala. Zinedine Zidane odlučio je u drugi plan gurnuti još neke igrače u koje su njegovi prethodnici slijepo vjerovali, a među njima i Isca Alcorcona.

Prije samo godinu dana 24-godišnji Isco bio je na glasu kao veznjak koji će u budućnosti postati vođa španjolske nogometne reprezentacije, kao i Real Madrida. No, onda je klupu 'kraljevskog kluba' preuzeo Zidane.

Francuz u prvoj momčadi vidi Modrića, Kroosa i Casemira, dok za sve ostale veznjake ostaju mrvice. Isco koji je imao određenih problema s ozljedama dosta loše kod Zidanea prolazi ove sezone. Triput je nastupio u Primeri, isključivo u završnicama utakmica te ima ukupno tek 55 odigranih minuta.

Da Zidane ne vjeruje Iscu u važnim utakmicama dokaz je i posljednja u Dortmundu protiv Borussije u kojoj Španjolac nije odigrao niti minute. Razočaranje je to i za navijače 'kraljevskog klub' koji iznimno cijene ovog mladića i poput Modrića nagrađuju ga ovacijama kad je na terenu.

Jasno je da Isco s takvim statusom nije zadovoljan, a pitanje je može li se situacija poboljšati, osim u slučaju ozljeda suigrača. Baš zato počele su opet kružiti glasine o njegovom odlasku iz kluba, možda već i ove zime, jer Isco želi igrati tamo gdje će se njegova kvaliteta zbilja cijeniti...