TALIJANI TVRDE

West Ham već pronašao nasljednika posrnulom Biliću!?

26.09.2016 u 14:03

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama talijanskih medija, Roberto Mancini spreman je preuzeti West Ham ako momčad ostane bez pobjede i u sljedećem kolu protiv Middlesbrougha...

Slaven Bilić proživljava najteže trenutke otkad je preuzeo 'čekićare'. U Europskoj ligi ispao je od rumunjske Astre, a u Premiershipu ima pet poraza iz šest utakmica, uz katastrofalnu igru obrane koja je primila 11 pogodaka u zadnja tri kola.

Sve se više spominje otkaz bivšem hrvatskom izborniku, jer uprava West Hama više nije impresionirana njegovim rezultatima koji su bili vrlo dobri prošle sezone, ali više nisu.

U Italiji se pak pojavila informacija o potencijalnom Bilićevom nasljedniku. Naime, Calciomercato tvrdi da je Roberto Mancini glavni kandidat za preuzimanje klupe londonskog kluba, a to bi se moglo dogoditi već sljedeći tjedan ako Bilićevi izabranici ne ostvare pobjedu protiv Middlesbrougha.

Mancini već ima iskustvo rada u Premiershipu jer je četiri godine bio na čelu Manchester Cityja, a nedavno je prekinuo suradnju s talijanskim Interom nakon sukoba s klupskom upravom...