SHRVAN JE

Evo što je utučeni Slaven Bilić poručio svojim kritičarima

25.09.2016 u 23:33

Bionic
Reading

Slaven Bilić na klupi West Hama proživljava teške dane, četvrti prvenstveni poraz gurnuo ga je na rub, a prijetnje otkazom sve su glasnije i realnije. No, Slaven se ne predaje...

'Ovo je moja momčad, moja odgovornost i ja ju prihvaćam u potpunosti', kazao je Slaven Bilić nakon West Hamova domaćeg poraza 3:0 od Southamptona i naglasio
'Ako me pitate odustajem li, odgovor je - ne!'

Bilić je od dvojice suvlasnika West Hama već dobio ultimatum, dali su mu mjesec dana da posloži momčad i počne pobjeđivati. Ne uspije li 'razdrmati' svoje zvijezde, dobit će otkaz. No, to je tako u trenerskom poslu, ako nema rezultata, nema ni - posla. Jasno je to i Slavenu Biliću, samo ga serija dobrih rezultata može ostaviti na trenerskoj poziciji 'čekićara'.

Bivšem hrvatskom izborniku nije lako, ne krije da su ga rezultatski neuspjesi shrvali
'Kao da smo začarani. To sve utječe na moje igrače i jednostavno nemamo dovoljno samopouzdanja pa je krenula lančana reakcija iz koje se teško izvući. To nije stvar čarobnog štapića, već se jednostavno moramo držati zajedno i naporno raditi. Jedino se tako možemo izvući iz ove teške krize', otkriva trener 'čekićara'.

'Za povratak samopouzdanja nam treba par dobrih rezultata, a mi ih trenutno nemamo. No, nismo mi ni prvi, ni zadnji klub koji je bio u ovakvoj situaciji, pronaći ćemo način da se podignemo', završio je Slaven Bilić.