PREPOROĐEN

Pogledajte gol Andreja Kramarića kojim je dotukao Schalke

25.09.2016 u 19:30

Bionic
Reading

U 5. kolu Bundeslige Hoffenheim je na domaćem terenu svladao Schalke 2:1, a hrvatski napadač Andrej Kramarić opet se u upisao u strijelce

Tako je Hoffenheim, nakon četiri remija, upisao prvu pobjedu ove sezone, dok je Schalke ostao na dnu prvenstvene ljestvice i jedina je momčad bez bodova nakon pet kola.

Schalke je poveo golom Choupo-Motinga u 4. minuti, a izjednačenje Hoffenheimu donio je Andrej Kramarić u 17. minuti. Za pobjedu domaćina zabio je Lukas Rupp u 41. minuti utakmice.


Još je triput Kramarić zaprijetio golmanu Schalkea, u 8., 44. i 60. minuti, ali sva tri puta lopta je otišla iznad grede. U prošlom kolu Kramarić je bio strijelac za remi 1:1 na gostovanju kod Darmstadta.

Čini se kako je Kramarić u sjajnoj formi, odlazak u Bundesligu pokazao se kao pravi potez, a to može radovati i hrvatskog izbornika Antu Čačića jer će mu raspoloženi i igrački preporođeni napadač zasigurno koristiti u nadolazećim gostujućim utakmicama kvalifikacija za SP 2018. koje Hrvatska igra s Kosovom i Finskom.