A ONDA SE NISU ŽALILI

Keane Ircima: I nama su suci pomagali

20.11.2009 u 18:16

Bionic
Reading

Bivši kapetan irske nogometne reprezentacije Roy Keane poručio je u petak sunarodnjacima da se prestanu žaliti na suca, dodavši kako su vratar i stoperi glavni krivci za sporni gol koji je Francusku odveo na Svjetsko prvenstvo

'Mogu se oni sada žaliti koliko hoće, ali Francuska ide na SP, a mi ostajemo doma. Irski savez sada priča o krađi i poštenju, a u ovom kvalifikacijskom ciklusu sudac im je poklonio jedanaesterac protiv Gruzije zahvaljujući kojem su pobijedili 2:1 (11. veljače 2009). Tada nitko iz Saveza nije tražio da se utakmica ponovno odigra', kazao je Roy Keane, koji se nakon igračke karijere posvetio trenerskom poslu i sada je na klupi engleskog drugoligaša Ipswich Towna.

'Da sam poslije utakmice bio u svlačionici, ja ne bih pričao o tome kako je Thierry Henry igrao rukom. Mene zanima što su radili naši stoperi i vratar. Kako je moguće da im lopta kruži po petercu, što su oni radili, zašto nisu izbacili loptu iz opasne zone? Takve se stvari uče u omladinskim kategorijama', izjavio je Roy Keane.