ZANIMLJIVO U NOVOM

Hrvatski specijalci željeli obračun s Ćirinim 'zmajevima'

20.11.2009 u 14:18

Bionic
Reading

Sarajevski portal Sarajevo-x.com objavio je u petak priču i video o neugodnostima koje su reprezentativci BiH doživjeli u Novom Vinodolskom. Navodno su sve zakuhali hrvatski specijalci

Premda je javnosti sve prezentirano kao lijepo, divno i krasno, očito je tijekom boravka reprezentacije Bosne i Hercegovine u Novom Vinodolskom bilo problema. Ćiro Blažević i njegovi 'zmajevi' pripremali su se u Novom za repesaž s Portugalom, a tijekom utakmice s lokalnim klubom odjednom su nastali problemi s hrvatskom policijom.

Prema navodima portala Sarajevo-x.com, hrvatski specijalci napali su bez povoda oružara BiH reprezentacije, a situacija se smirila tek kad je u gužvu uletio golman BiH Kenan Hasagić. Upravo na njegovoj izjavi sarajevski novinari temelje priču o problemima, no i videosnimkom dokazuju da je gužve zaista i bilo:

'Jedna lopta je otišla van stadiona i naš oružar Adem otišao je po nju. Lopta je pala kod policijskog vozila. Njihovi specijalci vjerojatno nisu znali tko je on i, kad je uzeo loptu, počeli su ga udarati. Kada sam to vidio, potrčao sam u pomoć, a situacija je brzo smirena. Ni danas mi nije jasno zbog čega su se tako ponašali', rekao je Hasagić za Sarajevo-x.com.

Tragom problema, želeći čuti i mišljenje policije, nazvali smo Mirjanu Kulaš, glasnogovornicu Policijske uprave primorsko-goranske, no ona nije imala pojma o čemu je riječ. S obzirom na to da u njezinom uredu trenutno nije radila internetska veza, tako nije bila u mogućnosti pogledati snimku i novinarski tekst o događaju, pa ni komentirati što se dogodilo.