IZ PRIVATNIH RAZLOGA

Rakitić se još nije pridružio hrvatskoj reprezentaciji

30.08.2016 u 19:27

Bionic
Reading

Hrvatski izbornik Ante Čačić potvrdio je kako će se Ivan Rakitić tek naknadno pridružiti izabranoj vrsti koja u ponedjeljak igra kvalifikacijsku utakmicu protiv Turske, a razlozi za to su privatni...

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je još jedan trening uoči utakmice protiv Turske kojom u ponedjeljak na Maksimiru otvara kvalifikacijski ciklus za SP 2018. godine.

Ante Čačić na raspolaganju je imao sve igrače osim Ivana Rakitića koji se još uvijek nije pridružio ekipi, iako je zadnju utakmicu za Barcelonu odigrao još u subotu, kada je postigao i pobjednički pogodak. Iz HNS-a potvrđuju da se radi o privatnim razlozima i da je dobio odobrenje izbornika.

Prije dvoboja s Turskom naši će odigrati u srijedu prijateljski susret u Sisku protiv Segeste, u čast 110. godine postojanja najstarijeg hrvatskog kluba.

'Shvaćamo taj susret maksimalno ozbiljno, kao jedan trening u kojem će se momčad dobro rastrčati i napraviti sve što nam situacija bude dopuštala. Tako ćemo uveličati Segestinu obljetnicu,' izjavio je Ante Čačić uoči utakmice.

Nakon oproštaja Darija Srne, Hrvatsku će kao kapetan predvoditi Luka Modrić, a kad se pridruži izabranoj vrsti, Ivan Rakitić trebao bi preuzeti dužnost dokapetana...