JAVNOST OGORČENA

Zbog dirljive geste slavni nogometaš oštro kažnjen: Neshvatljivo!

30.08.2016 u 18:43

Bionic
Reading

Kevin-Prince Boateng neugodno se iznenadio kada je saznao da je kažnjen s tri tisuće eura i utakmicom suspenzije zbog potpore koju je dao žrtvama potresa u Italiji nakon postignutog gola protiv Granade...

Ganski 29-godišnji krilni napadač oživio je svoju karijeru u redovima Las Palmasa ove sezone, s kojim iznenađujuće vodi u Primeri nakon dva odigrana kola.

U pobjedi 5:1 protiv Granade Boateng je postigao svoj drugi gol sezone i odlučio ga proslaviti odavanjem počasti žrtvama nedavnog razornog potresa u Italiji, zemlji u kojoj je proveo dobar dio svoje karijere.

Talijanska javnost bila je oduševljena njegovom gestom, a simpatije je dobio i u Španjolskoj, no dan kasnije doživio je neugodno iznenađenje. Naime, kažnjen je s tri tisuće eura i utakmicom suspenzije zbog isticanja nenogometnih poruka na terenu, što nije dopušteno u Primeri.

'Shvatio bih da se radilo o reklami ili političkoj poruci, ali to nije bio slučaj. Platit ću, ali svejedno bih to napravio u svakom slučaju. To sam napravio iz srca. Mogu mi uzeti i šest tisuća eura. Nadam se da će ih dati žrtvama potresa', izjavio je razočarani Kevin-Prince Boateng, a Las Palmas žalbom još uvijek može popraviti stvar, jer ovakva kazna zbilja nema smisla...