TALIJANI NEMOĆNI

Kovačić nije prešao u Juventus iz samo jednog razloga

30.08.2016 u 18:20

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama dnevnika Corriere dello Sport, Mateo Kovačić bio je blizu pridruživanja Pjaci i Mandžukiću u Juventusu, no predsjednik Reala Florentino Perez nije htio ni čuti o posudbi mladog Hrvata, već ga želi prodati i vratiti uloženi novac...

Naš 22-godišnji veznjak nema pretjerano dobar status kod Zinedinea Zidanea u Realu, no čini se da će ostati u klubu barem do zime. Mnogo se ovog ljeta pisalo o njegovu povratku u Italiju, spominjali su se gotovo svi klubovi s vrha ljestvice Serie A, ali transfer se ipak nije dogodio.

Prema tvrdnjama dnevnika Corriere dello Sport, Mateo Kovačić bio je najbliže prelasku u Juventus gdje se trebao pridružiti Pjaci i Mandžukiću, no dogovor je propao zbog predsjednika Reala Florentina Pereza.

Naime, Juventus je htio hrvatskog veznjaka dovesti na posudbu, dok ga čelnik Reala želi prodati i vratiti veći dio od 35 milijuna eura odštete koliko je platio Interu prošlog ljeta.

Torinski klub na to nije pristao i stvar je propala, a posudbi su se nadali i drugi talijanski pretendenti na Kovačića te su na kraju ostali razočarani. Tko zna, možda će više sreće imati sljedeće zime...